VÄLITÄ VILJELIJÄSTÄ - hanke

2017-18

 

Välitä Viljelijästä - hankkeen kautta Mela kanavoi saamaansa lisämäärärahaa maatalousyrittäjien jaksamista tukeviin toimiin. Maatalousyrittäjä voi tammikuusta 2017 alkaen hakea Melasta enintään 500 euron suuruista ostopalvelusitoumusta asiantuntijapalveluihin uupumisen ja masennuksen hoitamiseksi tai taloudellisen tai juridisen asiantuntija-avun hankkimiseksi. Ostopalvelusitoumus myönnetään projekti- tai hanketyöntekijän suosituksesta. Tilan kaikilla päätoimisilla maatalousyrittäjillä on mahdollisuus saada oma, henkilökohtainen ostopalvelusitoumus. Lisätietoja: https://www.mela.fi/fi/tyohyvinvointi/valita-viljelijasta​ 

Keski-Suomen alueen MELA-hanketyöntekijä on Eila Eerola (050-3315204, eila.eerola@mela.fi).  Ota häneen yhteys ostopalvelusitoumuksen edellytysten arvioimiseksi. 

Ostopalvelusitoumuksella voit käydä enimmillään kymmenen 60 min. käyntikertaa Psykologipalvelut KIRJO:n psykologin vastaanotolla Laukaassa (Laukaantie 22-44, Amelien sisäänkäynti). Psykologipalvelut KIRJO:lla on vahva kokemus ja maanläheinen osaaminen jaksamiseen, uupumiseen ja voimavarojen tukemiseen liittyvissä asioissa. Voimme yhdessä keskustellen etsiä keinoja jaksamisen tueksi ja tietä eteenpäin. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä!!  Puh. 045-6044600, sähköposti: ppkirjo@elisanet.fi tai viesti: 

 

Powered by Aava 3